"Или напиши нещо, което си струва да се чете, или направи нещо, за което си струва да се пише."

БЕНДЖАМИН ФРАНКЛИН

МАРКЕТИНГОВО ВДЪХНОВЕНИЕ

СКОТ КУК

МАРКЕТИНГОВО ВДЪХНОВЕНИЕ 
"Брандът вече не е това, което казваме на потребителя, че представлява. Той е това, което потребителите казват за него един на друг."

МАРГАРЕТ МАЛОЙ

МАРКЕТИНГОВО ВДЪХНОВЕНИЕ
"Великолепното изпълнение е ултимативният начин да се различиш."

МАРКЕТИНГ § РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ

                                                                                                       РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ

Рекламната ни дейност е организация, чиято цел е да популяризира даден продукт, стока или дейността на нашите клиенти, посредством маркетингови проучвания и анализ на пазара. След проучване на пазара и конкуренцията, изготвяме бизнес модел или цялостна визия на клиента. Следващата стъпка е организацията по изпълнението на изготвеният бизнес модел.

Услугите, които предлагаме, за да може да изпълним изготвеният бизнес модел са следните:
- печатна реклама
- външна реклама
- вътрешна реклама
- интернет реклама
- уеб дизайн
- сувенирна реклама
- мултимедийна реклама
- дизайн и предпечат
- монтажни дейности.
Поради големият обхват на услугите ни, използваме като подизпълнител други колеги, специализирани в дадения отдел на рекламата. Въпреки това е предимство за всеки клиент да използва нашите услуги, тъй като спестява време, получават цялостна визия и по-добри резултати при популяризирането на своята дейност.

Нашата рекламна цел  е предоставянето на съобщение към потребителите и възможните бъдещи потребители. Целта  е да изградим у тях убеждението, че услугите на продукта са най-добрите, да се разшири имиджа на компанията, да се посочи и създаде нужда от продуктите и услугите, да се демонстрира нови употреби на установените продукти, да се анонсира нови продукти, събития, програми, в някои случаи да се съобщи индивидуалните съобщения на представители на компанията, да се привлекат клиенти и потребители към бизнеса, както и да се задържат  съществуващите.

Средства: За целите на рекламата ползваме най-различни средства:  радио, печат, интернет, билбордове, листовки и много други. Всяка медия е своеобразно рекламно пространство. Рекламите ни могат да се разпространяват от агенцията, от името на дадена организация или компания. Ние сме посредник между производителя на стоката и средството за нейната реклама.

В НАШАТА РЕКЛАМА ПРОДАВАМЕ НАДЕЖДА ...

АДРЕС
БЪЛГАРИЯ, ПК 8000
БУРГАС, БУЛ. ИВАН ВАЗОВ № 65
email: office@na4alobg.com
тел.: + 359 56 521 091
тел.: + 359 56 825 664
SOCIAL MEDIA
Na4alobg.com © copyright 2019. Всички права запазени.